Wonen op een plek met geschiedenis

In De Nieuwe Sint Jacob huurt u een modern en luxe nieuwbouwappartement, maar wel op een plek met geschiedenis. Voorheen stond op deze plek namelijk het Rooms Katholieke oude Mannen- en Vrouwenhuis genaamd Sint Jacob. De monumentale kapel, die het stralend middelpunt vormt in het ontwerp van De Nieuwe Sint Jacob, dateert van 1866 en wordt multifunctioneel ingezet als een sfeervolle plek waar ruimte is voor ontmoeting voor u als bewoner. Rondom de kapel worden intieme binnentuinen aangelegd, waar u kunt genieten van de bijzondere en serene woonomgeving en waar spontane ontmoetingen tot stand komen met uw buurtgenoten.

De afbeeldingen hieronder geven u een goede beeld van de architectuur van De Nieuwe Sint Jacob. De aanleg van de binnentuin is nog in volle gang.

Situatietekening De Nieuwe Sint Jacob

Huurgemak

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. U hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. U hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En u woont in een duurzame woning met moderne verwarmingsoplossingen zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, waardoor het lekker overzichtelijk blijft. Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor u klaar om het te repareren. Wilt u graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij u. U hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Hebt u nu een eigen woning en wilt u zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van uw woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van uw hobby uw werk maken? Hoe u uw geld ook besteedt, in De Nieuwe Sint Jacob woont u in een modern appartement met een hoog wooncomfort.