Verhuur gestart
Inschrijven is vanaf nu mogelijk!

De verhuur is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor een van de 305 appartementen of 20 maisonnettes in dit mooie project. Middels de button rechts bovenaan deze pagina kunt u direct starten.

Bekijk het aanbod

Midden in het leven, midden in Amsterdam

In De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, bood ooit de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. En nu ontstaat hier een comfortabele woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar. Een deel van deze woningen zijn specifiek gereserveerd voor wonen met zorg. De woningen zijn levensloopbestendig, waardoor deze kan meebewegen met uw woonwensen. En voor uw zorgwensen kunt u bij Amstelring terecht. Zo blijft u comfortabel wonen en kunt u optimaal genieten van het levendige Amsterdam.

Meer over De Nieuwe Sint Jacob

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

U ontvangt een uitnodiging in uw inbox om de inschrijving te bevestigen.

Wooncomfort, voor nu en later

Een modern, luxe huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. Een plek waar u van een hoge mate van wooncomfort geniet. En mocht er in de toekomst een zorgbehoefte ontstaan, kan er door de aanwezigheid van een zorgaanbieder op de locatie op ingespeeld worden zonder drastische wijzigingen in uw woonsituatie. Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte dat verhuizen niet meer nodig is!
Meer over wonen & zorg
Ligging
De Nieuwe Sint Jacob wordt gerealiseerd in De Plantagebuurt in Amsterdam. Deze groene, ruim opgezette buurt in hartje Amsterdam is een geliefde plek om te wonen. In de directe omgeving vindt u namelijk een keur aan kunst, cultuur en natuur. Met de 19e eeuwse dierentuin Natura Artis Magistra aan de overkant en de Hortus Botanicus en het voormalig woonhuis van Rembrandt in de buurt is er genoeg inspiratie voor een middagje uit. Ook perfect voor een bezoekje van de kleinkinderen!
In de Nieuwe Sint Jacob zullen stadsmensen zich helemaal thuis voelen. Een woonomgeving doordrenkt van levendigheid en informele contacten met buurtgenoten, met de serene binnentuin als decor. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Trams richting het centrum en het Centraal Station stoppen voor de deur. Vanaf de Sarphatistraat is er een goede oost-west verbinding. En uw auto parkeert u eenvoudig en veilig in de privégarage onder het complex.