Welkom in De Nieuwe Sint Jacob!

U bent vast erg benieuwd hoe de appartementen in De Nieuwe Sint Jacob er uitzien! U bent van harte welkom om langs te komen voor een bezichtiging. Neem contact op met de verhuurmakelaar om hiervoor een afspraak te maken.

Op deze pagina vindt u alvast een impressie van het uiteindelijke resultaat. Hierboven kunt u genieten van de video rondleiding in de modelwoning. In de virtual reality tours kunt u in eigen tempo rondkijken in een appartement en maisonette in De Nieuwe Sint Jacob. Informatie over de kwaliteit en voorzieningen van de woningen vindt u in de veelgestelde vragen.

Appartement
Virtual Reality tour

Fotografie appartement

De afbeeldingen hieronder zijn gemaakt in een ingerichte modelwoning. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat deze volledig is ingericht en gedecoreerd. Klik links of rechts op de afbeelding om op uw eigen tempo door de afbeeldingen te bladeren. Voor meer informatie over het opleverniveau van de appartementen kun u terecht op de pagina met veelgestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen

Maisonnettes

In De Nieuwe Sint Jacob zijn ook maisonnettes beschikbaar. Dit is een appartement met twee verdiepingen. In de Virtual Reality tour ziet u beelden van een ingerichte modelwoning van dit type. Onderin de virtual reality tour is een knop waarmee u van verdieping kunt wisselen. Op deze manier kunt u beide verdiepingen bekijken.

Maisonnette
Virtual Reality tour