Een bruisend stadsleven in een decor van statige architectuur

De Nieuwe Sint Jacob wordt gerealiseerd in de Plantagebuurt in Amsterdam. Deze bekende en gewilde wijk laat zich kenmerken door prachtige klassieke gebouwen en ruimte voor groen. U geniet dagelijks van het wonen in een wijk met een sfeervolle ambiance, en toch is alles wat het bruisende Amsterdam u te bieden heeft binnen handbereik. Het beste van twee werelden dus! Met de tramhalte voor de deur bent u snel op pad. Bijvoorbeeld voor een museumbezoek, gezellig etentje of een middagje winkelen. Op een steenworp afstand vindt u al bijzondere bestemmingen waaronder Hortus Botanicus, Artis en diverse musea. Maar voor een prachtig uitzicht en een gezellige plek op het terras hoeft u de deur nauwelijks uit. U kunt namelijk ook in de gezamenlijke binnentuin genieten van een lekker drankje terwijl u de monumentale kapel die de hart vormt van De Nieuwe Sint Jacob kunt bewonderen. Uit, en toch thuis.

Bereikbaarheid en vervoer

In uw luxe appartement of maisonnette in De Nieuwe Sint Jacob woont u goed bereikbaar. Met een tramhalte voor de deur bent u flexibel en hoeft u niet ver te lopen om er lekker op uit te gaan. Zo bereikt u eenvoudig nuttige en leuke locaties in Amsterdam. Maar u rijdt net zo eenvoudig door naar Centraal Station Amsterdam, vanuit waar u met de trein bijvoorbeeld naar Utrecht, Den Haag of Rotterdam rijdt. Reist u liever met de auto? Binnen 20 minuten bereikt u de A10, vanuit waar u doorrijdt naar vrienden, familie of een leuk dagje uit aan het strand. En bij thuiskomst parkeert u veilig en comfortabel in de afgesloten ondergelegen parkeergarage van De Nieuwe Sint Jacob. Houdt u van de buitenlucht en reist u graag duurzaam? Ook met de (elektrische) fiets komt u al een heel eind, u woont immers midden in levendig Amsterdam!

Voorzieningen

Wonen in de hoofdstad heeft zo zijn voordelen! Zo vindt u in eigen stad alles wat u nodig heeft: van dagelijkse boodschappen tot unieke dagjes uit. Op ongeveer 1 kilometer afstand vindt u de dichtstbijzijnde supermarkt: de Albert Heijn aan de Sarphatistraat. Qua zorg kunt u terecht in de directe omgeving, bijvoorbeeld bij huisartsenpraktijk De Plantage, of bij een van de zorgaanbieders die zich in het monumentale gebouw van De Nieuwe Sint Jacob zullen vestigen. In de Plantagebuurt treft u diverse gezellige restaurantjes en koffiebarretjes waar u kunt genieten van een hapje en drankje. En voor een echt dagje uit wandelt u naar het tegenovergelegen Artis, de beroemdste en eerste dierentuin van Nederland. Hier is het genieten voor jong en oud!

Genieten van een prachtige woonomgeving

Hieronder kunt u alvast genieten van een aantal foto's van de sfeervolle omgeving van De Nieuwe Sint Jacob. Klik links of rechts op de foto om op uw eigen tempo door de afbeeldingen te bladeren. Veel kijkplezier!