Prettig ouder worden met zorg dichtbij

Wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob uniek maakt? Niet alleen woont u hier op een levendige plek in een luxe appartement of maisonnette, maar ook op een plek waar het prettig ouder worden is. De woningen zijn levensloopbestendig, en de geboden zorg door Amstelring is dat ook. 

Meer lezen over zorg in De Nieuwe Sint Jacob

"Wij sluiten aan op de zorgbehoeften die er op dat moment zijn"

“De Nieuwe Sint Jacob is niet alleen een goede uitvalsbasis om van de levendige stad te genieten, het is ook een plek om prettig ouder te worden. Samen met onze partners bouwen we aan een fijne omgeving, waar je zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen en waar je makkelijk mensen ontmoet.”

Aan het woord is Ingrid Schoemaker, locatiemanager bij zorgorganisatie Amstelring. Samen met haar team bereidt ze zich voor om straks de zorg te kunnen leveren aan iedereen die dat nodig heeft. Een levensloopbestendige woning is zo ontworpen en ingericht dat deze kan mee veranderen met uw woonbehoeftes. Alle appartementen zijn gelijkvloers en drempelloos en daarmee uitermate geschikt als u in de toekomst bepaalde zorg nodig heeft. Wij sluiten aan op de zorgbehoeften die er op dat moment zijn. Van lichtere zorg tot intensiever, erop gericht u zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen.

Zorg dichtbij

Amstelring levert de zorg straks vanuit de monumentale kapel, welke in het hart van het complex staat en met grote zorgvuldigheid gerestaureerd en verduurzaamd wordt. Op deze plek komt een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Hierdoor is het voor ons mogelijk daadwerkelijk zorg dichtbij te kunnen realiseren.
Heeft u interesse in het huren van een appartement en heeft u vragen over zorg? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, of neem vrijblijvend contact opnemen met het team van Amstelring.
Naar de veelgestelde vragen

Vragen over zorg?
Neem dan gerust contact op met Amstelring.

Telefonische spreekuren:

Dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur
Vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur

Telefoonnummer: 020 – 756 00 30
Mail: denieuwesintjacob@amstelring.nl

Bent u in deze tijdvakken niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen? Dan kunt u een terugbelverzoek indienen.